Suomen Owczarek Podhalanskit

Syyskokous lähestyy

 

Ensi viikonloppuna on syyskokouksen aika ja jäsenistö pääsee valitsemaan uutta hallitusta ja puheenjohtajaa. Jäsenkokouksella, ja sitä kautta jäsenistöllä, on yhdistyksessä suurin päätösvalta ja toivommekin, että mahdollisimman moni tulee paikalle.

Nykyinen hallitus kiittää ja kumartaa. Olemme olleet väliaikaisesti valittuja vaihtuvilla kokoonpanoilla nyt kaksi vuotta. Nyt yhdistyksen on aika saada uusia tekijöitä ja aktiiveja huolehtimaan tulevaisuudesta ja kehittämään toimintaa jakossakin. Nykyisellä kokoonpanolla me hoidamme pestin tämän vuoden loppuun. Tämän jälkeen perehdytämme uuden hallituksen yhdistyksen asioihin, jotta heidän on helppo jatkaa tehtävässään.

Ennen kaikkea meidän nykyisten hallituslaisten toive on, että uudet aktiivit tehtäviin löydetään ja yhdistys voi jatkaa toimintaansa kehittyen ja toimien rodun parhaaksi sopuisasti. Hallitustyöskentely vaatii kiinnostusta rotuun, ymmärrystä hieman yhdistysbyrokratiasta sekä kokouskäytännöistä ja aktiivista otetta erilaisten tapahtumien järjestelyyn. Meille ei kukaan ole ilmoittanut kiinnostustaan hallitustyöskentelyä kohtaan, mutta toivomme näkevämme innokkaita jäseniä paikalla lauantaina kokouksessa. Ehdokkaaksi hallitukseen voi asettua yhdistyksen jäsen ja valinnan ratkaisee jäsenkokous eli jäsenistö. Toivomme runsaasti jäsenistöä paikalle turvaamaan yhdistyksen jatkuvuus, kehittyminen ja olemassaolo.

hallitus