Jalostustarkastuksia

31.8.2019 RIIHIMÄKI NORD

Riihimäen näyttelyn yhteydessä mahdollisuus jalostustarkastukseen. Sitovat ilmoittautumiset 10.8.2019 mennessä sähköpostitse: podhalanskihallitus@gmail.com. Mainitse viestisssä seuraavat asiat: koiran nimi, rekisterinro, omistajan yhteystiedot ja oletko yhdistyksen jäsen.

8.9.2019 SSKY ERIKOISNÄYTTELY, LAHTI

Erikoisnäyttelyssä järjestettävään jalostustarkastukseen on vielä yksi paikka vapaana. Sitovat ilmoittautumiset 31.8.2019 mennessä sähköpostitse: podhalanskihallitus@gmail.com. Mainitse viestisssä seuraavat asiat: koiran nimi, rekisterinro, omistajan yhteystiedot ja oletko yhdistyksen jäsen.

7.3.2020 LAHTI

Suomen Owczarek Podhalanskit ry järjestää jalostustarkastuksen yhdessä Slovakianpaimenkoirayhdistys ry:n kanssa 7.3.2020 Lahdessa.

Jalostustarkastajana toimii Elena Ruskovaara. Jalostustarkastuspaikan osoite: Renkomäenhalli, Simolankatu 2, 15680 Lahti
Jalostustarkastettavan koiran tulee olla täyttänyt 2 vuotta, yläikärajaa ei ole. Jalostustarkastukseen otetaan päivän aikana max 20 koiraa joista 10 paikkaa on Cuvaceille.

Jalostustarkastus on Suomen Owczarek Podhalanskit ry:n jäsenille ilmainen ja muille 25€ / podhalanski. Jos koiralla on useampi omistaja, kaikkien omistajien tulee olla yhdistyksen jäseniä tai perheenjäseniä jotta koira voi osallistua tarkastukseen ilmaiseksi. Jalostustarkastukseen etusijalla ovat jäsenten koirat. 2 koiraa / omistaja ja jos vapaita paikkoja jää, voi omistaja tuoda useamman koiran.

Jalostustarkastuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Sitovat ilmoittautumiset jalostustarkastukseen 1.8.2019 – 25.2.2020 välisenä aikana sähköpostitse: podhalanskihallitus@gmail.com. Mainitse viestisssä seuraavat asiat: koiran nimi, rekisterinro, omistajan yhteystiedot ja oletko yhdistyksen jäsen.