Syystapahtuma 2017

Yhdistyksen syystapahtumaa vietettiin Lomakeskus Lepolassa, Alasenjärven kauniissa rantamaisemissa Lahdessa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Lauantaina 4.11. tervetulokahvien jälkeen ohjelmassa oli koulutus aiheesta Työkoiran ominaisuudet ja ohjaaminen. Vierailevana  luennoitsijana oli Petra Frondelius. Koulutus oli erittäin antoisa; kokeneen harrastajan luento ja sen yhteydessä käydyt keskustelut antoivat paljon tietoa kiinnostavassa muodossa. Laumanvartijoiden työkäyttö on monella tapaa tärkeä asia, eikä vähiten rodun tulevaisuuden ja jalostuksen näkökulmasta.

Koulutusjakson jälkeen oli hiukan taukoa ja kahvittelua. Samalla läsnä olevat jäsenet äänestivät 2017 valokuvauskilpailun kuvista parhaat. Tulokset julkaistaan tässä sivustossa erikseen.

Iltapäivällä päästiin ohjelman mukaan yhdistyksen syyskokoukseen. Kokous sujui hyvin ja saimme uusia vastuunakantajia mukaan eli toiminnan jatko näyttää hyvältä. Sääntöjen mukaisesti vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio tuelevaksi vuodeksi. Ensi vuodeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Laura Oksanen. Hallituksen jäseniksi valittiin Nina Eistiö, Mari Laukkanen, Kaisa Manninen ja Anni Nevala. Vanha ja uusi hallitusväki toimivat yhteistyössä ja hyvässä hengessä, ja vaihto halutaan tehdä mahdollisimman sujuvaksi.