SUOMEN OWCZAREK PODHALANSKIT RY.

Suomen Owczarek Podhalanskit ry. haluaa jakaa tietoa suuren valkoisen hoidosta, kouluttamisesta ja erilaisista harrastusmahdollisuuksista sekä saattaa rodun harrastajia tutustumaan toisiinsa.

Yhdistys järjestää jäsenilleen kokouksia, koulutuksia, viikonlopputapahtumia, jalostustarkastuksia, näyttelyitä jne. Yhdistys ylläpitää Internet-sivustoa www.podhalanski.fi sekä Facebook-ryhmää. Podhalanski-jäsenlehteä julkaistaan neljä kertaa vuodessa.

Tule mukaan touhuamaan muiden samanhenkisten koiraihmisten kanssa.

Tavoitteet ja toiminta

Yhdistys on perustettu vuonna 2001 owczarek podhalanskien rotuyhdistykseksi. Vuonna 2009 Suomen Kennelliitto on myöntänyt anomuksestamme yhdistyksellemme rotua harrastavan yhdistyksen statuksen. Yhdistys on rotujärjestönsä Suomen Seurakoirayhdistyksen jäsen.

Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä owczarek podhalanski -rotua tunnetuksi sekä edistää puhdasrotuisten ja terveiden owczarek podhalanskien jalostusta. Lisäksi yhdistyksen tavoitteena on ohjata jäseniään kouluttamaan sekä kasvattamaan podhalanskejaan oikein. Tähän päästäkseen yhdistys järjestää keskustelu, neuvonta- ja koulutustilaisuuksia, jalostusneuvontaa ja jalostustarkastuksia sekä pentuvälitysneuvontaa ja erikoisnäyttelyitä.

Lisää aiheesta:

Jäsenyys
Säännöt
Toimintasuunnitelma
Historiaa
Julkaisut
Jäsenlomake

e4